Myyntituotteita

Rakkaudesta maahan ja kansaan
Kuvankaunista historiaa - CD


Rakkaudesta maahan ja kansaan


Mikko Strangin toimittama Korpilahden veteraanimatrikkeli on teos, joka syventää käsitystä Korpilahden lähimenneisyydestä lyhyen, mutta sitäkin merkittävämmän ajanjakson osalta.


"Rakkaudesta maahan ja kansaan" on alaotsikoitu veteraanimatrikkeliksi, mutta mittavan artikkeliosansa ansiosta se laajentaa käsitettä tuntuvasti. Yli 3000 sotiimme osallistuneen henkilön -sankarivainajan, veteraanin, lotan - tietojen ohella kirja sisältää toista sataa artikkelia, joissa kuuden vuosikymmenen takaiset tapatumat tuodaan esille niin historiantutkimuksen kuin omakohtaisten kokemustenkin kautta. Hätkähdyttävän kokonaisuuden täydentää runsas kuvitus. Ettemme unohtaisi...

Veteraanimatrikkelitoimikunta on teettänyt vuonna 2003 ensimmäisen 1000 kappaleen painoksen, jonka jälkeen teoksen julkaisuoikeudet on siirretty kotiseutuyhdistykselle. Kotiseutuyhdistys teetti 26.11.2004 toisen 300 kappaleen painoksen.

Hinta 10 €

Kuvankaunista historiaa -CD  


Korpilahden kuvahistoriaa vuosilta 1880-1980Juhani Raitalan kokoama diakokoelma siirrettynä digitaaliseen muotoon. Mukana kuvien katseluun suunniteltu ohjelma ja selausta helpottava hakukone.

Lisätietoa CD:stä (PDF)

Julkaisija: Vanhan Korpilahden Kotiseutuyhdistys ry. 2005

Kuva-aineisto: Juhani Raitalan kokoelmat
Luettelointi ja tekstitys: Juhani Raitala ja Markku Lahti
Kuvien raakaskannaus ja tekstien toimitus: Pekka Suomäki
Aineiston loppukäsittely ja cd-tuotanto: Jukka Kaikkonen
Levyjen kopiointi: Oy Z-Trading Ltd, Espoo 2005

Hinta: 5€

Lisätietoja:
Vanhan Korpilahden kotiseutuyhdistys
Markku Lahti p. 0400 649 268Julkaisuja voi
tiedustella ja hankkia:


Yhdistyksen sihteeri:
puh. 0400 327 613


palaa alkuun...

Sivu päivitetty: 13.1.2018